Aanpak

U wilt een cultuur van conitinue verbeteren voor uw bedrijf of organisatie. U wilt rendement verbeteren, productiviteit verhogen, nieuwe groeikansen benutten. Maar die roepen ook nieuwe vragen en onzekerheden op! Verandering vergt veel van het management. Vaak is ondersteuning van de juiste expertise van buitenaf nodig om echte verandering te realiseren.

Wij helpen u. Samen zoeken wij naar de oorzaken achter de problemen. Komen met u tot een scherpe probleemstelling én de beste oplossing om winstgevende groei te realiseren. Of het nu gaat om verandermanagement op de lange termijn of het ingrijpen bij complexe crisis probleemsituaties op de korte termijn. Wij ondersteunen u op het juiste niveau, met de juiste expertise.

Onze interim managers zijn de beste in hun vakgebied, hebben een passie voor verbetering en een bewezen track record. Zij combineren die ervaring met specifieke kennis van diverse markten en sectoren.

LEAN-SIX SIGMA

Bij vele organisatie hebben we succesvol een LEAN-SIX SIGMA aanpak geïmplementeerd. Deze implementaties berusten op leiderschap, inzet van instrumenten en adequate tooling voor Operational Management. Onze aanpak is integraal met aandacht voor al deze aspecten. Daarbij vinden we leadership het belangrijkste. De mensen van ED-M staan een leadership voor dat voortdurend de status quo uitdaagt, dat nooit genoegen neemt met wat er bereikt is en dat het succes van de eigen medewerkers meet aan het benutten van hun leerkansen.